JURIČAN: “Rezaču etiketa, opet si izgubio na sudu. Ja ću biti Milan Bandić!”

 

Redatelj Dario Juričan u srijedu je na Facebooku objavio da je Upravni sud poništio odluku Ministarstva uprave, nakon što je predao zahtjev za promjenom imena. Juričan je sada objavio da će se ipak smjeti zvati Milan Bandić.

U presudi Upravnog suda navodi se da Ministarstvo uprave Juričanu mora nadoknaditi 6250 kuna troška spora.

“REZAČU ETIKETA, OPET SI IZGUBIO NA SUDU. SADA PONOVNO PLAČI KOD PLENXA I NJEGOVOG POTRČKA IVANA MALENICE, JER JA ĆU BITI MILAN BANDIĆ!

Rezač je krajem godine, neposredno prije predsjedničkih izbora, plakao Plenxu, kao tada važnom partneru u Gradu i Saboru, da mi se ne smije dati ime Milan Bandić, kako sam se žarko htio zvati. Potom je Plenx dao u zadatak svom potrčku iz ministarstva uprave, stanovitom ministru Ivanu Malenici, da producira Rješenje kojim se Rezaču odobrava obnova postupka oko imena Milan Bandić (koji je već bio okončan) i dozvoljava mu se da bude stranka u postupku (koji je već dovršen).

Na takvo iskonstruirano Rješenje ministra Malenice žalio sam se sa svojom odvjetnicom Ljiljanom Maravić Pirš Upravnom sudu.

Jučer je u jednom od dva procesa koja vodim na Upravnom sudu protiv Ministarstva uprave i Rezača etiketa donesena presuda u moju korist – poništava se Rješenje koje mu je ljubazni i uvijek uslužni Malenica iskemijao tog 28.11.2019.

Uvjeren sam da Malenica misli da je korektno radio.

Kao što je taj isti Malenica na pitanje o svojoj državnoj tajnici Josipi Rimac odgovarao da je „korektno radila“.

Eto tako to izgleda kad stranka dovede svoj mladi perspektivni kadar i napravi od čovjeka – običnog potrčka i klimavca. A radi koga? Jednog Rezača etiketa. Ofucanog iluzioniste na kraju karijere, s jednom nogom u zatvoru.

Ali nema predaje.

Riješili smo se mi Ivice Todorića, pa ćemo se riješiti i Rezača etiketa.

Svaki od njih je mislio da je nedodirljiv.

A takve najviše volim

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”

REZAČU ETIKETA, OPET SI IZGUBIO NA SUDU. SADA PONOVNO PLAČI KOD PLENXA I NJEGOVOG POTRČKA IVANA MALENICE, JER JA ĆU BITI…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Tuesday, July 14, 2020

Komentiraj