JURIČAN PISAO PLENKOVIĆU: “Zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel…?”

Televizijski redatelj i donedavni predsjednički kandidat Dario Juričan se javio predsjedniku vlade Andreju Plenkoviću.

“PREMIJERU PLENKOVIĆU, ZAŠTO LI JE PRESELJENA KARANTENA U PRIVATNI HOTEL “I” KADA JE 300 METARA OD HOTELA “I” HOSTEL ARENA U VLASNIŠTVU ZAGREBAČKOG HOLDINGA?

Načelnik civilne zaštite grada Zagreba Milan Bandić prvo je, znajući za sve okolnosti oko Tomislavca donio odluku i potrošio stotine tisuća kuna za preuređenje Tomislavca u karantenu, da bi se prije neki dan predomislio i donio odluku da se karantena iz Tomislavca prebaci pajdama u privatni hotel I.

Odluku rezača etiketa blagoslovio je Plenkoviću vaš Nacionalni stožer.
Vlasnik hotela I g. Mate Usorac je inače imao optužnicu za malverzacije u Industrogradnji koja je, na sreću, pala na sudu. Mnogo puta se do sada dogodilo da DORH proganja najveće hrvatske domoljube, kakav g. Usorac kao nositelj Tuđmanovog odlikovanja Reda hrvatskog trolista, jamačno je!
Kao čovjek koji zna dobro uložiti g. Usorac je 2019. preko tvrtke koja upravlja hotelom (Metropolis Tours) financirao kampanju Kolinde Grabar Kitarović.

Ja sam uvjeren da bi mu Kolinda Grabar Kitarović nosila kolače kao i Bandiću.

Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?

#samopitam

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, stoji u pismu prvom čovjeku izvršne vlasti u državi.

Komentiraj