JURIČAN: “Da mi je kuna svaki put kad su Bandića proglašavali političkim mrtvacem”

‘Gradonačelnik svemira’, redatelj Dario Juričan gostovao je u nedjelju na N1 televiziji, gdje je komentirao ponašanje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nakon potresa u Zagrebu.

“Radi sukob između centra i periferije, kao u centru su bogati pa se izvolite snaći“, kaže Juričan koji vjeruje da obnova može uspjeti ako se Bandiću nametne kontrola, pogotovo što, iako on ima „pajde“ u građevinskom sektoru, obim posla je toliki da ga mora raditi više izvođača.

“Mene taj čovjek stvarno fascinira, na press konferenciji najavio je Sektor za građenje, pa su novinari otkrili da nema ničeg, Sve je velika obmana i laž, a to da mu se ne žuri je upravo strašno“, kaže Juričan i podsjeća na gradnju stanova u Podbrežju, što je nazvao polupropalim projektom, gdje ništa nije isplanirano i gdje će se raditi navrat nanos.

uričan ocjenjuje da je Bandić Izgubio kontrolu te da ga stišću sa svih strana. „Najteže mu pada što nije glavni, teže mu je probiti se u javnost, nema ga u stožeru, a i izgubio je vjerodostojnost kad je pričao o pranju ruku pepelom“, kaže Juričan i dodaje da njegovi trenuci sada dolaze kad treba okrenuti i kanalizirati veliku lovu, te procjenjuje da Bandić nipošto nije „gotov“.

„E, da mi je kuna za svaki put kad su Bandića proglasili političkim mrtvacem.. Podržavam prosvjede, treba bubnjati svaki petak, ali 5. mjesec 2021. je ono kad treba bubnjati po glasačkom listiću“, poručuje Juričan

Komentiraj