JURIČAN BANDIĆU: “Tvoja kćer, majstore magle, zahvaljujući tvom poduzetničkom duhu ima skoro pa duplo kvadrata”

Pučki tribun, satiričar, tv dokumentarist i predsjednički kandidat Dario Juričan se opet javio svom “arhineprijatelju” zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

“Milane o Bandiću, 25.3.1996. razveo si se na sudu od supruge Vesne. Izveo si tu operaciju samo da supruga Vesna može otkupiti stan u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

Vesna Bandić odmah je nakon razvoda podnijela Komisiji za stambene odnose grada Zagreba zahtjev za priznavanje stanarskog prava u Preradovićevoj 13, za stan od 38m2.

Vesna Bandić tvrdila je da u toj kući živi praktički od rođenja iako je tada živjela s tobom, tada još samo rezačem etiketa u nastajanju, u neboderu u Bužanovoj 41.

Samo dan nakon što je predala zahtjev, Komisija joj usvaja zahtjev za stanarsko pravo i Vesna otkupljuje stan za 35.760kn, što je tada bilo najmanje sedam puta manje od tržišne cijene.

Od razvoda braka do kupnje stana u Preradovićevoj prošlo je Milane – ravno sedam dana. Sada Milane vrtiš priču da je supruga Vesna upravo od prodaje tog stana u Preradovićevoj kćeri kupila stan od tvog pajde Šele od 68m2.

Hvala ti što si nas podsjetio, rezaču etiketa, koju si složenu operaciju bio spreman napraviti za 38m2. Danas tvoja kćer, majstore magle, zahvaljujući tvom poduzetničkom duhu ima skoro pa duplo kvadrata…Isplatilo se, Milane, bravo!”, napisao je Juričan u Facebook objavi i dodao kako ga naročito veseli Bandićeva jučerašnja objava da “nema ništa sporno u imovinskoj kartici gradonačelnika”.

“A gdje su nestali, Milane, svi oni luksuzni satovi Zenith, Cartier, Piaget, IWC….? Kamo su se odmetnuli oldajmeri iz Gruda…? Tko je progutao tri stana kojima si raspolagao i koristio se..? Kako je isparilo 200.000kn gotovine koja ti je nađena u pretresu ureda i stana?

A slike koje si pokušao sakriti kod Kikaša i zbog kojih ćeš u buksu na odmor na duže vrijeme jer si tražio Vidu Demarin da da lažni iskaz vezano uz te slike? Ajde, ajde, rezaču etiketa, šalji i dalje medijske objave uredno, ispravno i na vrijeme kako se držiš zakona i procedure, uveseljavaj nas, možeš ti to”, završava objavu Dario Juričan.

Komentiraj