JURIČAN BANDIĆU: “Ja te ponovo čekam, rezaču etiketa, na Upravnom sudu. Naša ljubavna priča se nastavlja!”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je, gostujući na RTL-u, rekao da njegov kraj neće tako brzo doći.

“Pa ne mogu glumiti, hoćete od mene da budem glumac, da budem Robert De Niro. Pa ja sam Milan Bandić, nemaju dva Milana Bandića”, rekao je Bandić.

Na njegove izjave reagirao je jutros Milan Bandić, odnosno redatelj Dario Juričan. On je objavio rješenje Gradskog ureda za opću upravu, kojim se Juričanu odobrava promjena osobnog imena u Milan Bandić.

Juričanovu objavu prenosimo u cijelosti:

“ŽELIM BITI MILAN BANDIĆ!
Milane Bandiću,

jučer si u intervjuu RTL-u, pored tipično tvojih bisera koje si bacao pred nas tvoje svinjice, izjavio da: “nemaju dva Milana Bandića”.

Dozvoli, da te nježno opovrgnem. 16.5.2019. izdano je pravomoćno Rješenje o promjeni mog imena u Milan Bandić.

Naravno ti se svojski potrudio da tako ne bude:

Prvi puta si mi oteo ime Milan Bandić preko tvoje pajdašice Asje Ettinger, pomoćnice pročelnika za građanska stanja. Čekam da ju Uskok privede i da im objasni kako je u roku keks “samostalno” pisala Rješenja…

Pa je Upravni sud pobio njene mudrolije i u potpunosti donio Presudu u moju korist.

Nakon toga si tulio pajdi Plenkoviću i zlostavljao ga (misliš da ne znam?), dok Plenković nije uhvatio za jaja ministra uprave Malenicu, svog potrčka, koji je u potpunosti iznegirao Presudu Upravnog suda i izdao novo proizvoljno rješenje u tvoju korist.

Da paradoks bude veći Malenica je doktorirao s temom “Izvršenje upravno-sudskih odluka u hrvatskom poredbenom pravu”. Doktorirao je, genije, s temom koju sam kao ministar ne provodi… To se inače zove koruptomljac!

Ja te ponovo čekam, rezaču etiketa, na Upravnom sudu gdje ti slijedi poziv na raspravu da te cijeli svijet čuje kako si ti zamislio da su zakoni skrojeni – samo za tebe…

Naša ljubavna priča se nastavlja!

Dario Juričan, koji želi biti Milan Bandić gradonačelnik svemira.”

ŽELIM BITI MILAN BANDIĆ! Milane Bandiću,jučer si u intervjuu RTL-u, pored tipično tvojih bisera koje si bacao pred nas…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Wednesday, April 8, 2020

Komentiraj