Juričan: Treba netko pojesti šutu razbacanu po zelenim površinama i konačno biti korumpiran

Gradonačelnik Milan Bandić ponovno je u fokusu Juričana, ali ovaj put mu se Dario Juričan obraća povodom Bandićeve nove funkcije. Glavni cilj današnjeg obraćanja jest razbacana šuta po gradu i gradskim zelenim površinama.

NAČELNIČE, KRIMINALCI NISU MOGLI NAĆI TVOJE UPUTE ZA ODLAGANJE ŠUTE NITI GRADSKE STROJEVE, PA SU SE SNAŠLI!

Načelniče stožera Civilne zaštite grada Zagreba, oj, Milane Bandiću!

Kriminalci u našem gradu (jao, ne bi vjerovali, zbilja ih ima, dobri i pošteni moj načelniče!) našli su način kako se riješiti šute nakon potresa. Nigdje nisu mogli naći tvoje upute, niti su im gradski strojevi bili na vidiku, pa su se snašli. Ostavili su crijepove, načelniče, tebi na dušu, u šumici na Jarunu, u neposrednoj blizini jezera. Crijepovi se nalazi na GPS lokaciji: 45°46’57″N 15°54’12″E.

Nadam se da ćeš znati, čak i ti načelniče, Civilnu zaštitu koja patrolira po Jarunu preusmjeriti da riješi problem. Ako će ti biti lakše, zamisli da igraš Pokemon GO. Možeš ga preimenovati u Šuta GO čime ćeš svom Zagrebu, uz advent i prekrasne fontane, ostaviti još jedan prepoznatljiv turistički proizvod s tvojim žigom.

I uvjeren sam da će se taj problem šute riješiti, ali ostaješ i dalje ti kao problem načelniče…

Koliko to nesposoban i beskoristan moraš biti pa da ne uspijevaš riješiti šutu u više od tri tjedna od potresa, pa kriminalci rade po svome? Ili je zapravo oduvijek tako bilo, moj načelniče?

Vrijeme je, načelniče, da te zamijeni netko tko će pojesti tu šutu za doručak i tko će napokon biti korumpiran!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

NAČELNIČE, KRIMINALCI NISU MOGLI NAĆI TVOJE UPUTE ZA ODLAGANJE ŠUTE NITI GRADSKE STROJEVE, PA SU SE SNAŠLI!Načelniče…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Tuesday, April 14, 2020

Komentiraj