Jučer smo imali 34 novih slučajeva, stižu podaci lokalnih stožera

 

U Hrvatskoj je jučer bilo 34 novooboljelih od koronavirusa. Na bolničkom je liječenju 130 osoba, s na respiratoru šest pacijenata.

Ukupno su od početka epidemije zaražene 5294 osobe.

Tijek događaja:

13:10 U Ličko-senjskoj županiji 27. dan zaredom nema novih slučajeva zaraze, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata testirano je 14 osoba.

13:00 Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je da je svih 20 uzoraka testiranih na koronavirus u protekla 24 sata negativno. Koprivničko-križevačka županija deveti je dan zaredom bez novih slučajeva bolesti COVID-19.

12:50 Na područuju Požeško-slavonske županije nema novooboljelih osoba, objavio je županijski Stožer. Na posljednjem testiranju bilo je 32 uzorka, svi uzorci su negativni.

12:40 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedna je novooboljela osoba, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite. Riječ je o kontaktu ranije oboljele osobe.

12:30 Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla 24 sata nema novozaraženih osoba, stoji u priopćenju županijskog Stožera civilne zaštite. Za 50 uzoraka čekaju se rezultati testiranja.

12:20 U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih osoba od koronavirusa. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 56 osoba. OB Karlovac testirao je 48 osoba, a u OB Ogulin 8. Svi su testovi negativni. Ukupna brojka oboljelih osoba u Karlovačkoj županiji je 98. U OB Karlovac trenutno nema hospitaliziranih osoba. Pod mjerom samoizolacije nalazi se 58 osoba.

12:10 Svi jučer uzeti nalazi u ZZJZ-u Međimurske županije su negativni, priopćio je lokalni stožer. Danas je uzeto 36, a do sada ukupno 2197 uzoraka.

12:00 U Zagrebu su registrirane tri pozitivne osobe oboljele od covida-19. Obrađene su 134 osobe, 55 osoba je upućeno na testiranje, a za pet je određena samoizolacija. U Zagrebu je aktivno 182 slučajeva.

11:10 U Zagrebačkoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavio je Stožer civilne zaštite te županije.

11:00 Na području Splitsko-dalmatinske županije danas su tri novooboljele osobe pozitivne na COVID infekciju, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

Dvije novooboljele osobe su s područja Vrgorca i jedna iz Sinja. Dvoje su kontakti prethodno oboljelih osoba, a za jednu je osobu u tijeku epidemiološka obrada.

10:45 U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije jedan je novi slučaj zaraze, a radi se o osobi koja je bila u bliskom kontaktu s prethodno oboljelom osobom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

10:20 U Vukovarsko-srijemskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze. RIječ je o osobi iz Vukovara, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

10:00 Na području Osječko-baranjske županije pet je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Tri su novooboljele osobe s područja Osijeka, a po jedna s područja Đakova i Našica.

09:40 Dvije su novooboljele osobe na području Zadarske županije, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Riječ je o državljaninu Poljske koji se nakon testiranja vratio kući te muškarcu srednje dobi iz Obrovca kojem se utvrđuju kontakti i kretanje.

09:30 Tijekom protekla 24 sata u Istarskoj županiji ispitana su 203 uzorka briseva na COVID-19, a dva su pristigla pozitivna, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

Novooboljele osove su iz samoizolacije, a bliski su kontakt s ranije oboljele osobe. Izliječeno je 14 osoba.

09:25 U Primorsko-goranskoj županiji ni danas nema novih oboljelih.

09:00 Na području Virovitičko-podravske županije nema novozaraženih osoba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Testirano je 12 osoba i sve su negativne na koronavirus.

Komentiraj