Jorge Obregon Varaždin zamijenio Rijekom

Rijeka je nakon dolazaka Bernarda Karrice i Issaha Abassa danas osvježila svoj kadar i Jorgeom Obregonom. Dvadesetčetverogodišnji Kolumbijac stiže iz redova ‘svježeg’ drugoligaša Varaždina, a o poslu nisu navedeni nikakvi službeni detalji, pa ni duljina ugovorne obveze igrača i Rijeke.

Neslužbeno se po pitanju odštete navodilo da je Rijeka bila spremna ponuditi 350 tisuća eura za njegove usluge, ali i da Varaždin nije bio spreman na posao ispod pola milijuna eura.

Novi napadač ‘Bijelih’ u Hrvatsku je stigao u veljači prošle godine i u tom periodu za Varaždin odigrao ukupno 48 utakmica u svim natjecanjima uz učinak od 11 pogodaka i 4 asistencije.

Labrović i Ampem potpisali za Rijeku

Za službenu web stranicu kluba s Rujevice Kolumbijac je izjavio:

“Veselim se dolasku u Rijeku, to je za mene velika prilika. Želim donijeti puno pozitivnih stvari ekipi i želimo da se svi zajedno, od igrača do zaposlenika kluba, veselimo iduće sezone. Nadam se da ću se brzo upoznati sa suigračima, prilagoditi idejama na terenu fizički i psihički, te donijeti kvalitetu ekipi.

Očekujem pozitivan mentalitet i hrabar pristup od ekipe, da se pokažemo u najboljem svijetlu u prvenstvu i Kupu, kao i Konferencijskoj ligi. Naravno, za dobre rezultate trebat će naporno raditi, ali vjerujem u pozitivan ishod.

Rijeka mi se čini kao lijep grad, primorski grad koji ima lijepo more, tople ljude i to je bitno jer od prvog trenutka kad sam došao osjećam se dobrodošao i svi su me srdačno dočekali. I to je jedan od razloga zašto sam sretan što sam odabrao Rijeku. Iskoristio sam pauzu između sezona i proveo vrijeme s obitelji i prijateljima u Kolumbiji. Važno mi je iskoristiti priliku i provesti vrijeme s obitelji jer s obzirom na to da igram u Hrvatskoj nemam prilike biti s njima koliko bi želio. To je vrijeme koje pozitivno utječe na mene i daje mi snagu da nastavim dalje”.

Komentiraj