Jon Voight poziva na rat protiv Demokrata, Samuel L. Jackson mu odgovorio “J… se”

Glumac Jon Voight, znan i kao otac Angeline Jolie, poznat je kao Republikanac koji godinama daje podršku Donaldu Trumpu. U srijedu, na Twitteru je objavio video u kojem ne priznaje poraz Donalda Trumpa, tvrdi da Demokrati djeluju u ime Sotone te da treba odbaciti službene rezultate predsjedničkih izbora na kojima je  pobijedio Joe Biden.

Na početku video obraćanja, Voight tvrdi da je izbor Bidena „laž“. Tvrdi da se radi o prevari, te poručuje „moji prijatelji svih boja kože, rase i religije, ovo je najveća borba od vremena Građanskog rata. Borba pravičnosti protiv Sotone. Da, Sotone. Zato što su ljevičari zli, korumpirani, i žele uništiti ovu naciju. Ne smijemo to dopustiti. Moramo se boriti protiv ove korupcije koja je zavladala te se boriti za dobro koje se čini izgubljenim. Posvetimo se Bogu i borimo se za Trumpovu pobjedu jer sve što znamo jest to da je ovo prebrojavanje glasova korumpirano kao što su i oni sami“.

Osim što su tvrdnje o prevari prilikom prebrojavanja glasova već demantirane, na njegovu objavu reagirao je glumac Samuel L. Jackson kojem smeta nešto drugo, a to je usporedba s Građanskim ratom. „Prvo, prestanite gledati ovo ludilo. Građanski rat vodio se zbog robovlasništva zato obratite pažnju na simboliku. J…. se, Jon Voight“.

 

 

Komentiraj