Johnny Depp slomio gležanj, odgođeni koncerti njegovog benda

Johnny Depp ozlijedio je gležanj zbog čega njegov bend Hollywood Vampires mora ovogh tjedna odgoditi tri američka nastupa nakon čega bend stiže u lipnju u Europu i nastavlja turneju. Kako je objavio Depp, radi se o frakturi gležnja. „Počelo je kao uganuće gležnja ali negdje na putu između Cannesa i Royal Albert Halla stvari su se pogoršale. Nekoliko liječnika sugeriralo mi je da izbjegavam svaku vrstu aktivnosti te, nažalost, nisam u stanju putovati“, objavio je Depp.

Supergrupa Hollywood Vampires, u kojoj s Deppom nastupaju Alice Cooper i Joe Perry iz Aerosmitha, objavila je na Instagramu kako zbog glumčeve bolne ozljede moraju odgoditi tri američka koncerta koja su se trebala održati ovog tjedna i to u Bostonu, Manchesteru (država New Hampshire) i Bethelu (država New York). Ta su tri koncerta sada premještena za kraj srpnja.

Do ozljede je došlo nakon što je Johnny Depp boravio u Cannesu gdje je promovirao svoj novi film „Jeanne du Barry“ s kojim je ove godine otvoren slavni festival. To je njegov prvi film nakon sudskih rasprava s bivšom suprugom Amber Heard. S obzirom da su mnogi to ocijenili kao njegov povratak glumi, on se na konferenciji za novinare u Cannesu nije s time složio.

„Nisam nigdje otišao. Možda su me ljudi prestali zvati ali nisam nigdje otišao“, oidgovorio je Depp dodajući da se ne osjeća bojkotiranim od strane Hollywooda jer „ja ne razmišljam o Hollywoodu i nemam potrebu za Hollywoodom“.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner