Johnny Deep i Jeff Beck snimaju zajednički album

Kako izvještava Daily Mail, slavni glumac, ali i glazbenik, Johnny Deep udružio se s Jeffom Beckom kako bi snimili zajednički album koji će se navodno zvati ‘Hi Ho Silver Lining’.

Tako Daily Mail navodi: “Za Johnnyja je bilo sjajno vratiti se svojoj prvoj istinskoj ljubavi, a to je glazba. Jeff je Johnnyju bio velik prijatelj u teškim vremenima, a odlazak iz Hollywooda bilo je upravo ono što je Johnnyju trebalo.”

Susret starih prijatelja i rokera događa se nakon što je Depp prošle godine izgubio slučaj u kojem je zbog klevete tužio The Sun i izdavače News Group Newspapers (NGN), te izvršnog urednika Suna Dana Woottona zbog teksta objavljenog u travnju 2018. u kojem se o Deepu pisalo kao o ‘zlostavljaču žena’ tijekom sudskog procesa s bivšom suprugom Amber Heard, što je Deep oštro demantirao. U presudi od 2. studenoga 2020., sudac Justice Nicol rekao je da smatra da su te riječi u tekstu “u biti istinite”.

Nakon presude, glumcu je prošlog mjeseca odbijeno dopuštenje na žalbu na svoj slučaj klevete protiv NGN-a, a Deppovi odvjetnici rekli su da se on osobno “raduje iznošenju cjelovitih, neoborivih istinitih dokaza” vezanih uz drugi slučaju za klevetu u SAD-u.

Deep je prije ovog susreta sa Beckom i rada na zajedničkom albumu već svirao u grupi Hollywood Vampires zajedno s Aliceom Cooperom i Joeom Perryem. I taman kada su Hollywood Vampires trebali krenuti na svoju prvu europsku turneju, otkazana je zbog koronavirusa. Deep je s Jeffom Beckom snimio obradu pjesme Johny Lennona ‘Isolation’ koji je ujedno bio i njihov prvi zajednički singl objavljen prošle godine.

Komentiraj