John Legend uključio obitelj na stvaranju albuma

facebook.com

John Legend je za snimanje “novog-starog” albuma uključio svoju užu obitelj, piše people.com.

Lijepa supruga Chrissy Teigen i njihova slatka kći Luna su otpjevale back vokale na poznatom klasiku “Happy Christmas (War Is Over)”, koji su originalno izveli John Lennon i Yoko Ono. Omiljena božićna pjesma se nalazi na novom blagdanskom album izdanju.

“Uživao sam tijekom snimanja pjesme. Bilo je to inspirirajuće snimanje. Morao sam uključiti svoju suprugu i kći. Svi smo se okupili kao bi otpjevali prekrasnu pjesmu, koja se mora čuti”, rekao je uz nagovještanje dolazećeg adventskog vremena, kada se pjevaju tradicionalni napjevi.

Dodajmo kako su neke američke radio postaje, udruženja i organizacije zabranile emitiranje pjesme “Baby, It’s Cold Outside”, koju je poznati glazbenik snimio u suradnji uz Kelly Clarkson na prošlogodišnjem albumu. Izvedba je sada zamijenjena novom verzijom.

“To je samo verzija pjesme. Ako ju ne želite slušati, ne trebate. Ljudi stalno osmišljavaju nove verzije pjesama, bili smo mišljenja kako ju možemo nadograditi i učiniti ju više aktualnom”, objasnio je nagrađivani glazbenik.

Komentiraj