Zbog koronavirusa John Legend i Chris Martin nastupaju uživo na Instagramu

U vrijeme kada se brojni koncertni nastupi svjetskih glazbenih zvijezda otkazuju zbog koronavirus pandemije, neki od njih odlučili su koristiti društvene mreže kako bi se približili svojoj publici. Chris Martin, pjevač grupe Coldplay, i John Legend najavili su kako će za svoje obožavatelje zasvirati i zapjevati, a sve će se to moći pratiti preko njihovih Instagram profila.

Prvo je to najavio u ponedjeljak Chris Martin i to objavom na Twitteru gdje je napisao „Pozdrav svima. Nadam se da ste vi i vaše obitelji zdravi i na sigurnom. Ako bi netko želio popričati i slušati nešto glazbe, ja ću to napraviti koristeći stream uživo na Instagramu Coldplaya“. Uz to, dodao je hashtag #TogetherAtHome.

Nakon što je Chris Martin održao svoje obećanje, oglasio se John Legend koji je pozdravio njegovu ideju i odlučio ga slijediti nastupom na vlastitom streamu uživo. „Moj prijatelj Chris Martin održao je predivan mali koncert iz svog doma. I ja ću održati jedan sutra u 13 sati po pacifičkom vremenu. Vidimo se uskoro. Pokušati ćemo ovo prevazići zajedno! #TogetherAtHome“, napisao je John Legend na Twitteru koji je ujedno najavio da će ispunjavati glazbene želje ljudi koji će ga gledati. Ujedno, zamolio je one koji ga prate na Twitteru da mu slobodno kažu kojeg bi od njegovih kolega željeli vidjeti na takvom nastupu.

Komentiraj