John Cusack blokirat će sve na Twitteru koji nisu protiv Donalda Trumpa

Glumac John Cusack objavio je na Twitteru kako će blokirati svakog tko se u potpunosti ne protivi Donaldu Trumpu ususret predsjedničkim izborima u Americi koji će se održati 3. studenoga. „Blokiram svakog tko nije agresivno protiv Trumpa sve dok izbori ne završe. Oprostite, nemam vremena za vaša sr,,,,“, napisao je Cusack. U slijedećoj objavi, Cusack je naveo kako je završio s onima koji podržavaju sadašnjeg predsjednika. „Oni koji ne vide ili su odlučili ne vidjeti što je Trump, završili smo s razgovorom i to za stalno“.

Cusack je podržavao Bernija Sandersa na stranačkim izborima za kandidata za predsjednika Amerike, ali Demokratska stranka je početkom godine izabrala Joea Bidena kao predsjedničkog kandidata. A što Cusack misli o Trumpu, objasnio je u još jednoj objavi na Twitteru kada je napisao „Ovi izbori nisu samo Trump protiv Bidena.  Trump protiv demokracije. Trump protiv znanosti. Trump protiv minimalca od 15 dolara po satu. Trump protiv univerzalne dječje skrbi. Trump protiv proširenog zdravstvenog osiguranja. Trump protiv koledža za sve. Očaj nije opcija. Ulozi su preveliki“.

Cusack je jedan od mnogih glumaca koji su javno podržali pokret Black Lives Matter nakon ubojstva Georga Floyda. Sudjelovao je u uličnim protestima u Chicagu krajem svibnja te je tada rekao da su policajci krenuli na njega s palicama a zatim mu razbili bicikl.

Komentiraj