Joaquin Phoenix razmišlja o snimanju nastavka “Jokera”

Nakon što je film „Joker“ u prvom vikendu prikazivanja u američkim kinima zaradio fantastičnih 93,5 milijuna dolara, a ako mu pribrojimo ostatak svijeta zaradio je 234 milijuna dolara, nije ni čudo što se već počelo razmišljati o snimanju nastavka. Upravo takvo pitanje postavljeno je Joaquinu Phoenixu u američkom tv showu Popcorn with Peter Travers.

Počelo je s pitanjem je li uloga Arthura Flecka, odnosno Jokera za Phoenixa uloga iz snova, na što je on odgovorio „Isprva nisam razmišljao o toj ulozi kao ulozi iz snova. Iskreno, sada samo o njoj razmišljam. Puno sam razgovarao s redateljem Toddom Phillipsom o tome što bi još mogli zajedno raditi. Razgovarali smo i o tome što bi još mogli napraviti s Jokerom, a da bi to moglo biti interesantno. I tako sam došao do toga da je ovo uloga mojih snova. Ne postoji ništa što je važnije od ovog filma“, zaključio je Phoenix.

Redatelj Todd Phillips već je dao naslutiti kako je zainteresiran za drugi dio filma o Jokeru. On je već prije ljeta u intervjuu za magazin Total Film izjavio „Jedno ću vam reći: S Phoenixom ću uvijek surađivati, bilo kada. Ne postoji nitko poput njega. Ako je on voljan snimiti nastavak, ako se gledatelji zainteresiraju za ovaj film, ako ljudi iz kompanije Warner dođu i kažu nam da su zainteresirani, onda bi Phoenix i ja mogli smisliti nešto jako cool“.

Komentiraj