Jimmy Stanić u Močvari

Screenshot YouTube

U klubu Močvara, 11. siječnja, u sklopu programa ”Turbina – turbo tribina” i ”Začarana Močvara’, nastupit će poznati pjevač Stjepan Jimmy Stanić koji je svojim djelovanjem obilježio više od pola stoljeća domaće glazbene scene, a u trenucima najveće slave često je svirao i u inozemstvu.

Osim razgovora sa Jimmyjem Stanićem koji će moderirati Mario Kovač, večer nudi i stand up show, jer je taj pjevač pionir te zabave u Hrvatskoj, čiji vicevi i štosevi ponekad traju i dvostruko duže od svirke, a u nastupu će mu pomoći i supruga Barbara.

Na koncertu prepunom standarda iz kajdanke glazbeno će ga pratiti izuzetni bend Sexy Boys kojeg čine Mario Igrec (gitara), Mladen Baraković (bas) i Julije Đula Njikoš (klavir).

”Nema za mene novih pjesama. Niko za mene više ne piše. Pjevam moje stare šlagere. I – to jako dobro ide. Ispričam koji štos i vic ili nekaj zmislim. Publika me voli. Inače, ja komponiram svoje pjesme koje imaju nekaj swinga i jazza u sebi. Ja nisam šansonjer. Ja volim raspoložiti rulju pa pevam šlagere”, rekao je prošle godine Jimmy Stanić u intervjuu za Jutarnji list, a najpoznatiji po pjesmama kao što su “Prolazi sve…”, “Kobila Suzy”, “Prsluk pucam”, “Pokloni svoj mi foto” i “Dimnjačar”.

Komentiraj