Jim Hopper je živ u teaseru za četvrtu sezonu serije “Stranger Things”

David Harbour vraća se u četvrtoj sezoni iznimno gledane Netflixove serije „Stranger Things“. Iako se na kraju treće sezone smatralo da je šef policije  Jim Hopper, kojeg glumi Harbour, preminuo, teaser za čertvrtu sezonu koji je danas objavljen govori da to nije istina.  Autori serije, braća Matt i Ross Duffer, potvrdili su u poruci obožavateljima kako je u tijeku snimanje četvrte sezone u kojoj ćemo ponovo vidjeti Davida Harboura.

Jim Hopper, poručila su braća Duffer, „zatvoren je u snježnoj pustoši Kamčatke gdje će se suočiti s opasnostima, kako ljudskima tako i onim drugima. U međuvremenu, u Americi, nova strava izaći će na površinu, nešto što je bilo dugo zakopano, nešto što će sve povezati…“.  Zato smatraju kako će četvrta sezona biti najveća i najzastrašujuća do sada te jedva čekaju da je prikažu. „U međuvremenu – molite za Amerikanca“, stoji u poruci potpisanoj sa „Iz Rusije s ljubavlju“.

Taj Amerikanac je Jim Hopper, a u teaseru se može vidjeti da u četvrtoj sezoni izgleda drugačije no do sada. Kako izgleda? Pogledajte video!

 

Komentiraj