Britanska glazbenica unikatnog soulful vokala Jessie Ware 26. će kolovoza u Šibeniku održati koncert na kojem će predstaviti svoj aktualni album „Glasshouse“. Nastupit
će na pozornici Tvrđave sv. Mihovila, u sklopu glazbenog dijela višednevnog konferencijskog događanja Changer, najavili su organizatori.

‘Glasshouse’ je njezin treći studijski album, a publika u Šibeniku imat će priliku poslušati i njene prepoznatljive singlove ‘Wildest Moments’, ‘Say You love Me’ i ‘Tough Love’.

Album ‘Glasshouse’ Jessie Ware predstavila je krajem prošle godine, a s izdanja su se do sada istaknuli singlovi ‘Midnight’, ‘Selfish Love’, ‘Alone’ i ‘Sam’. Jessie Ware na spomenutom je izdanju surađivala s glazbenim imenima kao što su STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White (The Maccabees), Ed Sheeran te njen dugogodišnji suradnik i prijatelj Benny Blanco.

Široj publici Jessie Ware predstavila se 2012., odličnim prvijencem „Devotion“, koji je ubrzo postao jedno od ponajboljih debitantskih izdanja te godine. Dvije godine nakon prvijenca, predstavila je i svoj drugi po redu studijski album, naslova „Tough Love“, s vodećim singlovima „Say You Love Me“ i naslovnim „Tough Love“.

Jessie Ware po prvi je puta nastupala u Hrvatskoj u ožujku 2013. godine u rasproadnoj zagrebačkoj Tvornici. Iste je godine održala koncert u Rovinju. Svojim nastupom u sklopu Changer događanja, Jessie Ware se vraća pred hrvatsku publiku te će tako obogatiti i kulturni program Šibenika.

Tijekom četiri dana događanja u srcu Šibenika, od 23. do 26. kolovoza, Changer će drugu godinu zaredom okupiti vrsne stručnjake, nositelje tehnoloških, umjetničkih, društvenih i komunikacijskih promjena, a bogati konferencijski i multimedijalni program popraćen je i interesantnim koncertnim događanjima na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje će nastupiti Inner Circle (24.8.), Darko Rundek (25.8.) te Jessie Ware (26.8.).

Komentiraj