Jessica Simpson otkrila da pati od disleksije

facebook.com

Jessica Simpson  je nedavnom razgovoru otkrila kako pati od poremećaju čitanja, piše aceshowbiz.com.

Nakon što je Apple njenu audio knjigu ‘Open Book’  proglasio kao jedno od najboljih ostvarenja ove godine, američka pjevačica i dizajnerica je otkrila da pati od disleksije i kako je uspjela svoje prijašnje “strahove pretvoriti u mudrost”.

“Disleksična sam i ovo je prvi put da sam ikad čitala naglas bez oklijevanja. Učinila sam to za slušatelje, za svoju obitelj i učinila sam to za sebe”, rekla je 40-godišnja autorica, čija autobiografska knjiga je postala i najprodavanija.

Simpson je prvo postala poznata po brojnim pop uspješnicama, ali nakon sudjelovanja u televizjskom programu Modna zvijezda (Fashion Star) sve više se okreće svijetu mode. Nakon rođenja kćeri, godine 2012. pokreće modnu liniju za trudnice i mlade majke. Bavila se i proizvodnjom ženskih parfema.

Nakon druge trudnoće okreće se dizajniranju materijala za spavaće sobe. Najveći uspjeh je ostvarila 2015. godine. Njena sportska linija je brzo rasprodana te je uskoro slijedilo širenje asortimana. Još uvijek se bavi modom te je najavila kako će se i dalje razvijati u ovom biznisu.

Komentiraj