Jeremy Renner operiran nakon nesreće, nalazi se na intenzivnoj njezi

Jeremy Renner, hollywoodska zvijezda koja je ozljeđena nakon što je ralicom čistio snijeg prvog dana nove godine, operiran je u ponedjeljak te se i dalje nalazi u bolnici. Još uvijek je u kritičnom ali stabilnom stanju, izjavio je za portal The Hollywood Reporter njegov publicist. Kako je rekao, Renner je doživio „ozljedu prsa i ortopedske ozljede“ dok je čistio ralicom snijeg u blizini grada Rena u državi Nevada te se nalazi na intenzivnoj njezi.

„Obitelj Jeremyja Rennera želi zahvaliti nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji brinu o njemu… Također su silno oduševljeni i cijene izljeve ljubavi i podrške njegovih obožavatelja“, navodi se u priopćenju.

Prema onome što je poznato o nesreći koja se dogodila u nedjelju, policija je bila pozvana da dođe u Rennerovu kuću u devet sati ujutro, nakon čega je glumac prevezen u obližnju bolnicu. Detalji nisu poznati, osim da se Renner ozlijedio dok je ralicom čistio snijeg. Renner je već nekoliko godina vlasnik kuće u tom području koje je tijekom novogodišnje noći zadesila snježna oluja nakon čega je više od 31 tisuća ljudi ostalo bez električne energije.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner