Film & glazba
Decoration icon

Jennifer Lawrence

JEREMY RENNER O RAZLIKAMA U PLAĆAMA “Pa nije moj posao da se uključujem u te rasprave, usredotočen sam na glumu”

Autor:

Jennifer Lawrece nedavno je napisala cijeli esej o tome kako su žene u Hollywoodu manje plaćene od muških kolega, a sada je dobila odgovor od dvojice glumaca s kojima je dijelila ‘platno’ na filmu ‘Američki varalice’.

Bradley Cooper nedavno je rekao kako će kolegicama pomoći u pregovorima oko plaće, dok je Jeremy Renner za Business Insider rekao da se ne namjerava uključuvati u rasprave o honorarima.

“Pa nije to moj posao. Ne razumijem se u ugovore, novac i sve te stvari”, rekao je. Zvijezda ‘Avengersa’ rekao je kako se slaže da glumice dobivaju iste plaće kao glumci, ali istaknuo kako bi se radije usredotočio na glumu.

“Ja sam izvođač, i poznato mi je ljudsko ponašanje. Kada dođe vrijeme za pregovore i ugovore, to prepuštam drugim ljudima, onima koji se u to razumiju. Ja se držim onoga što znam – glume i na to sam usredotočen”, dodao je.

Informacije o honorarima glumaca rijekom hakerskog napada na Sony pokazale su kako su glumice u ‘Američkim varalicama’ (Lawrence, Amy Adams) bile manje plaćene od mupkih kolega.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)