Jennifer Hudson zablistala u Pirellijevom kalendaru, sa svih strana stižu pohvale

Screenshot YouTube

Jennifer Hudson je dobila brojne pozitivne komentare za pojavljivanje u Pirellijevom kalendaru za sljedeću godinu. Poznata američka pjevačica i glumica je prihvatila i ovaj izazov, a fotografiju možete pogledati klikom na link.

Uvijek nasmijana 40-godišnja Hudson je samo jedna od zvijezda, koje su odlučile stati ispred objektiva za kreiranje poznatog kalendara. Duga svjetlucava crna haljina i visoke latex čizme joj dobro pristaju, a sličnu kombinaciju je nedavno ponovila na World AIDS Day posebnom koncertu u Los Angelesu.

Za ovu priliku je ponovo odabrala dugačku svjetlucavu haljinu, ali svijetlih tonova, dok je na nogama imala elegantne cipele.

Osim dobitnice Grammya u Pirellijevom kalendaru se pojavljuju Cher, Rita Ora, Normani, Saweetie, Grimes, Iggy Pop, Kali Uchis…

Američka glumica zadivljuje svojom pojavom i dobiva gomilu pozitivnih komentara, a velik broj profesionalaca i stručnjaka češće hvali njene glumačke i vokalne sposobnosti. Njena uloga i interpretacija Arethe Franklin će sigurno ostati dugo zapamćena.

Komentiraj