Nekadašnji nogometaš, a danas stručni komentator na HRT-u, Joško Jeličić komentirao je poraz hrvatskih reprezentativaca na Islandu i izbornika Antu Čačića. “Ovo je bilo jako loše. Naši igrači zaslužuju trenera koji će ih voditi na pravi način”, poručio je Jeličić.

Istaknuo je kako je Hrvatska bila potrošena, ali je izostala reakcija s klupe. “Čačić je puno pričao, a malo rekao. Igrali smo očajno i nastavili loš niz. Sjetimo se drugog poluvremena s Ukrajinom, potom metle u Estoniji, a sada ii ovaj poraz od dobrog Islanda…”, nabrajao je Jeličić.

Naglasio je i kako se Hrvatska stalno skriva iza rezultata, te poručlio da je vrijeme da počnemo razmišljati o igri. “Uz dužno poštovanje prema ostalim reprezentacijama u skupini, mi smo daleko najbolji. U Rusiji moramo napraviti ozbiljan rezultat s ovakvim igračima”, rekao je Jeličić.

Podsjetimo, Hrvatska je sinoć dožvjela pri poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Sada je izjednačena na prvom mjestu skupine I sa Islandom, a do kraja kvalifikacija ostalo je još četiri utakmice.

Komentiraj