HINA/ Miroslav Lelas

JELIČIĆ “Kos nema potrebnog znanja, iskustva, identitet da bi vodio klub kao što je Hajduk”

Bivši hrvatski nogometaš Joško Jeličić komentirao je u ponedjeljak ‘potrese’ na Poljudu u HRT-ovoj emisiji ‘Stadion’. jeličišć smartra da se proteklih dana ništa posebno nije dogodilo, već se radi o posljedici promašene stručne politike koju su ‘napokon spoznali i najzagričeniji i iracionalni’.

“eodgovorno je i nerealno umjetno stvaranje ambicija kroz izjave predsjednika Kosa o stvaranju velikog Hajduka, preko sportskog direktora Branca o borbi za titulu, pojedinih novinara koji ispale da je Carrillo najbolji trener poslije Ivića i ostanu živi. Prelomilo se na leđima onih koji nemaju kvalitetu ni karakter nositi se s takvim pritiskom, a to su igrači”, poručio je Jeličić.

Smatra da je odgovornost apsolutno na Nadzornom odboru, u smislu odabira predsjednika. “Kos nema apsolutno potrebnog znanja, iskustva, identitet da bi vodio klub kao što je Hajduk. On je maknuo Burića, ne znam koja su njegova stručna znanja da on odlučuje o tome. Doveo je dva strana promašena rješenja, sportskog direktora stranca koji ne poznaje hrvatsku ligu niti hrvatske igrače, koji je pak nakrcao strance u svlačionicu od kojih su velika većina promašaj. Isto tako je vrhunac trener Carrillo. Njegov trenerski opus ostat će mi upamćen po njegovim izjavama prije i poslije utakmica gdje je teoretski prodavao pamet cijelog svijeta. Vrhunac je izjava nakon utakmice protiv Rudeša u stilu Broja Jedan iz Alana Forda – da Rudeš nije pobijedio nego su oni izgubili. Još kada u svlačionici imamo Huga Jeremiju, pardon, Almeidu, onda imamo de facto Skupinu TNT iz Alana Forda”, slikovit je bio Jeličić.

 

Komentiraj