Jelena Pavičić Vukičević: “Da čelnicima Holdinga dijelimo povoljnije ugovore? To nije istina”

Vršiteljica dužnosti gradonačelnice Grada Zagreba i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za tu poziciju, Jelena Pavičić Vukičević u srijedu je izašla iz izolacije zbog zaraze koronavirusom.

“Iz izolacije sam imala prilike pratiti što rade drugi kandidati. Kažu neki kandidati da se primjećuju pojačane aktivnosti u Zagrebu, a da su bili na ulici ranije, vidjeli bi da su to normalne aktinosti. Nema pojačane aktivnosti, ima jako puno organizacije rada i rezultata. Mi se svim tim rezultatima itekako dičimo, nećemo ih se sramiti, nećemo se skrivati iza njih, u svakom trenutku ćemo zajedno s našim sugrađanima sudjelovati i reći što smo i kako radili u proteklim mandatima”, rekla je novinarima Jelena Pavičić Vukičević.

Odgovorila je i na kritike protukandidata da iskorištava svoju poziciju kako bi došla do glasova birača, kao i da se u Gradu zapošljava uoči izbora, i to na neodređeno.

“Da ništa od toga nije istina, vidi se iz toga da nakon oštre reakcije predsjednice uprave Zagrebačkog holdinga nije bilo nikakvih reakcija. Sad je trenutak za reći gdje je isprika? Mi smo očekivali ispriku jer se nikakvi dokazi ne mogu podastrijeti. Da čelnicima Holdinga dijelimo povoljnije ugovore? To nije istina. Zahtijevat ću ispriku”, poručila je.

Tomašević: “Neki direktori gradskih poduzeća u Zagrebu pred izbore podižu sebi otpremnine”

Dodala je da je na sjednici Skupštine prihvatila prijedlog opozicije da u Zagrebu do izbora nema zapošljavanja na neodređeno, nego samo u prijekoj potrebi na određeno. “Ne zato što se bojim, nego zato što je to zdravorazumski i zato što se tako pred izbore treba ponašati svatko”, navodi.

Komentirajući predizborne ankete, Jelena Pavičić Vukičević je rekla: “Sad će očito početi rat anketama i to je dobro, bolje rat anketama nego rat na drugim područjima. Rejting je uvijek važno pratiti, bitno je osluškivati bilo sugrađana. Ja sam rezultatima ankete zadovoljna, u kampanji sam mjesec dana, a nikad nisam radila na imidžu. Nisam se nikad isticala niti sam mislila da trebam biti svakom loncu poklopac”.

Komentiraj