Jeff Goldblum brani Woodyja Allena, glumio bi u njegovom filmu

Jeff Goldblum brani Woodyja Allena, sugerirajući da postoji “pretpostavka nevinosti dok se ne dokaže krivnja” u vezi s optužbama za seksualno zlostavljanje podnesene protiv legendarnog redatelja. “Mislim da postoji pretpostavka nevinosti dok se ne dokaže krivica”, Goldblum je rekao za portal Inews dodajući “Znam da sam uživao raditi s njim prije mnogo godina i jednom sam sjedio s njegovim bendom.”

Allen je ranije optuživan da je zlostavljao svoju posvojenu kćer Dylan Farrow, ali je uvijek negirao bilo kakvo zlostavljanje. U svjetlu tih navoda, holivudski glumci poput Colina Firtha obećali su da više neće raditi s Allenom. Ali Goldblum, koji je imao manju ulogu u Allenovom filmu „Annie Hall“ iz 1977., kaže da bi definitivno radio s redateljem u budućnosti.

Na to pitanje, Goldblum je odgovorio: “Pa, to je vrlo provokativno i osjetljivo pitanje. Kao što znamo, vremena su se promijenila, pa čak i film ‘Manhattan’. Morao bih reći da. Da”.

Njegove izjave objavljene su u vrijeme europske premijere novog filma Woodyja Allena „Kišni dan u New Yorku“ koji u hrvatska kina dolazi 19. prosinca. S druge strane, Jeff Goldblum će se sljedećeg ljeta vratiti u franšizu „Jurski svijet“ kako bi snimio „Jurski svijet 3“, zajedno s kolegama Samom Neillom i Laurom Dern.

Komentiraj