Jeff Bridges objavio da boluje od zloćudnog tumora

„Kako bi Dude rekao… novo sr…. se pojavilo“. Tako počinje jutrošnja objava glumca Jeffa Bridgesa na Twitteru. Dude je poznati lik kojeg je Bridges oživotvorio u čuvenom filmu „Veliki Lebowski“, ali objava nije duhovita poput tog lika i tog filma. „Dijagnosticiran mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest sretan sam što imam sjajan tim lječnika i prognoze su dobre. Počinjem s tretmanom i izvještavat ću vas o svom oporavku“, napisao je 70-godišnji Bridges u povodu dijagnoze ovog zloćudnog tumora.

Bridges trenutno snima tv seriju „The Old Man“ gdje se pojavljuje i kao izvršni producent. Serija se treba početi prikazivati tijekom slijedeće godine na streaming platformi Hulu. Predstavnici kompanija koje produciraju seriju u zajedničkoj su izjavi naveli kako su u mislima s Jeffom i njegovom obitelji tijekom ovih izazovnih vremena. „Želimo mu siguran i brzi oporavak. I, kao što je Jeff uvijek govorio, ‘U ovome smo zajedno’. Jeff, u ovome smo zajedno s tobom“.

Za ulogu u filmu „Ludo srce“ Jeff Bridges je 2009. godine osvojio Oscara, te je još šest puta bio nominiran za tu nagradu. Osim kultne uloge u filmu „Veliki Lebowski“,  neke od njegovih najpoznatijih uloga bile su u filmovima „Kralj ribara“, „Iron Man“, „Tron“, „Čovjek zvan Hrabrost“, „Sve ili ništa“ i tako dalje. Ujedno je i glazbenik, a ovog mjeseca debitirao je kao autor dječje knjige  „Daddy Daughter Day“ koju je napisao zajedno sa svojom kćerkom Isabelle Bridges-Boesch.

Komentiraj