JEDINA OPCIJA Sinčić: “Ovo je tek početak, čeka nas još puno posla”

Slavko Midzor/PIXSELL

Koalicija Jedina opcija prva se obratila javnosti iz svog stožera.

Ivan Lovrinović zahvalio se svima na potpori. “Mi smo danas presretni, ali ovo je za nas očekivano. Mi smo najveće iznenađenje izbora, a to smo rekli prije mjesec dana. Nije nam blo lako, ali ono što smo imali i mislimo da je naša najveća prednost je prednost mladosti, znanja i dokazanog građanskog aktivizma i do je ono što će se pokazati u vremenu ispred nas”, rekao je.

Lovrinović je dodao da nisu imali mogućnost da u medijima dovoljno iskomuniciraju program, iako su njihova rješenja bila najkonkretnija. “Znamo kako riješiti problem prezaduženosti. Drugi to ne znaju i neće to moći napraviti. Obični ljudi su nam najviše prilazili, govorili svoje probleme. Ovdje im poručujemo da smo uz njih, posebice uz mlade koje želimo zadržati u našoj zemlja. Imamo konkretna rješenja”, zaključio je Lovrinović.

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić poručio je kako je izrazito ponosan na sve koji su izašli na izbore i poslali jasnu poruku da je Hrvatska bez HDZ-a i SDP-a na vlasti moguća. “Ovo je tek početak, mnogo toga treba napraviti, ukazati na mnogo problema i puno nas još posla čeka. Kad sam ušao u politiku nisam znao kakav će biti put. Bilo je teško. Ali sve to vrijedi. Na kraju dolazi sjajan rezultat. Naše vrijeme tek dolazi, pozivam sve na jedinstvo”, poručio je.

Komentiraj