Deborah i Burt: Jedan od najpoznatijih filmskih poljubaca

Britanska glumica Deborah Kerr, koja je poznata i po jednom od najpoznatijih filmskih poljubaca, s Burtom Lancasterom u filmu ‘Odavde do vječnosti’ (‘From Here to Eternity’ ), umrla je 16. listopada 2007. godine u svojoj 86. godini. Bolovala je od Pakinsonove bolesti.

Nominirana je za Oscara za glavnu ulogu šest puta, između ostalih i za uloge u filmovima ‘Odavde do vječnosti’ i ‘Kralj i ja’, u kojem je igrala sa Yulom Brynnerom, da bi, konačno, dobila Oskara za životno djelo početkom ’90-ih prošlog stoljeća.

Deborah Kerr će ostati itekako upamćena po tom strasnom poljupcu s Lancasterom u ratnoj drami ‘Odavde do vječnosti’ iz 1953. godine, koji se smatra za jedan od najsjajnijih filmskih poljubaca svih vremena. Glasine kažu da su njih dvoje u to vrijeme ljubovali i izvan filmskog seta, te da mu je ona prišapnula da se nitko nikada nije tako lijepo s njom ljubio. Njemu je to bilo teško povjerovati, pa joj je počeo nabrajati sve muškarce s kojima je bila. Ona se naljutila i rekla mu: “Isti si kao svi muškarci.”

Komentiraj