Je li ljubomorna Jennifer Lopez zaustavila prikazivanje novog filma Bena Afflecka?

Kompanija Disney u četvrtak je objavila kako povlači iz kino distribucije film „Deep Water“, erotski triler u kojem glavne uloge glume Ben Affleck i Ana de Armas a režirao ga je Adrian Lyne. Početak prikazivanja bio je predviđen za 14. siječnja 2022. godine a još nije objavljeno hoće li se film uopće prikazivati u kinima i kada. Film je snimljen na temelju knjige Patricie Highsmith iz 1957. godine.

U filmu „Deep Water“ Affleck i Ana de Armas glume bračni par Vica i Melindu Van Allen među kojima nema ljubavi. Kako bi izbjegli razvod dopuštaju jedan drugome preljube. Melinda to višestruko koristi a kada njeni ljubavnici počnu nestajati Vic postaje osumnjičen za umorstva. Razlozi za povlačenje filma iz kina nisu objavljeni ali su se na društvenim mrežama pojavile sumnje kako je Jennifer Lopez u tome imala svoje prste.

Naime, film je krajem 2019. godine sniman u New Orleansu tijekom čega su se Affleck i Ana de Armas zaljubili. Njihova veza nije potrajala ni godinu dana da bi ubrzo nakon toga on prohodao s Jennifer Lopez. Zato su na društvenim mrežama krenuli kometari kako Jennfer Lopez spriječava kino distribuciju filma jer je za vrijeme snimanja njezin dečko bio u vezi s Anom de Armas. Tako je u jednom komentaru na Twitteru napisano „J Lo je ubila ‘Deep Water“ dok je drugi napisao „Halo, je li to kompanija Disney? J Lo ovdje. Imam neke zahtjeve. U redu, pričekat ću“.

Komentiraj