JE LI KRAMARIĆ PRESEBIČAN? Dalić: “Možda to tako izgleda, ali spasio nas je puno puta”

Napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić u nekoliko je situacija tijekom današnje utakmice vbio presebičan, te umjesto da je dodao suigraču koji je bio u boljoj poziciji, sam je pucao.

Izbornika Zlatka Dalića novinari su na konferenciji upitali – je li Kramarić presebičan. “Svi znamo da je pozicija centarfora nije najidealnija za Kramarića. On je najbolji iza leđa prve špice. Spašavao nas je puno puta, zabijao presudne golove. Možda to kod njega nekad izgleda presebično, no uvijek može riješiti utakmicu. Kada su svi ovdje, ima on konkurenciju, bez konkurencije to nije to. Kraj je sezone, nije bio na ekstra razini”, kaže Dalić i upozorava reprezentativce da ne misle da su sigurni ako nema zamjene.

Danas su ‘sukočile’ neke nove snage – Brekalo, Livaković, Pašalić. “Puno puta sam kazao da nama treba nova energija. Mladi igrači će polako doći do statusa. Pašalić je ušao u igru, presjeklo ga je, izgubio se, ali to je normalno. Brekalo je igrao jako dobro, Livaković je bio dobar, siguran. Hrvatska ima perspektivu, ali oni moraju stasati. Zahvaljujem se Osijeku i Slavoniji. Pun stadion, ljudi navijaju i bodre reprezentaciju, to je ono što trebamo. Hvala svima na podršci”, rekao je Dalić.

Komentiraj