Javio se gazda iz Međugorja

Ivo Cagalj/PIXSELL

Zdravko Mamić dugo godina je slovio za najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa. Bio je apsolutni vladar, a trenutno se nalazi u BiH u bijegu od hrvatskog pravosuđa te tako nije mogao uživo biti na maksimirskom stadionu.

Nakon što je sudac označio kraj utakmice s slovačkim Spartakom i pobjedom kojom je Dinamo tako potvrdio svoj prolazak u šesnaestinu finala natjecanja, a time i prezimljavanje u Europi, Mamić se odmah oglasio preko društvene mreže.

“Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa.  Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad, kao i svima onima koji su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!”, poručuje gazda iz izbjeglištva.

Komentiraj