Javio se Vulin, kaže da Milanović ‘spada među gluplje hrvatske političare’

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin u utorak je u priopćenju komentirao hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, kazavši da ‘spada među gluplje hrvatske političare’.

“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše. Kada je ne znajući da ga snimaju na sastanku s takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korijene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao zatvoriti granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića”, poručio je Vulin u priopćenju.

Podsjetimo, predsjednik Milanović u ponedjeljak je u New Yorku izjavio da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ‘bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih’ i smatra to preprekom.

Pristupni pregovori Srbije započeli su 2014. godine, do sada je otvorila 18 poglavlja, a dva privremeno zatvorila. Milanović smatra da Srbija ‘nema snažnu namjeru’ ući u EU, dok se Sjeverna Makedonija i Albanija ‘snažno trude i bore’.

Milanović iz New Yorka: “Aleksandar Vučić bio je jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”

Komentiraj