JAVILA SE DIVJAK: “Svi iz MZO-a smo za sada dobro, radim od doma”

 

Ministrica nanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u utorak se obratila javnosti na društvenoj mreži Facebook. Poručila je da se testirala na koronavirus te da će rezultate najkasnije saznati sutra ujutro.

“Pozdrav svima i hvala vam na porukama podrške! Testirala sam se oko podne i do sutra ujutro ćemo najkasnije znati rezultate.

Svi iz MZO-a smo za sada dobro. Radim od doma, svi procesi i pripreme za iduću školsku i akademsku godinu idu svojim tijekom i ne sumnjam da ćemo, kao što smo preko noći krenuli s nastavom na daljinu, sigurno uspjeti voditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja na daljinu nešto više od tjedan dana. Ovo je ipak mirno prijelazno razdoblje.

Šalu na stranu, molim vas budite odgovorni i oprezni prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da to svi naučimo. BD”, napisala je ministrica Divjak na svom Facebooku.

Pozdrav svima i hvala vam na porukama podrške! Testirala sam se oko podne i do sutra ujutro ćemo najkasnije znati…

Posted by Blaženka Divjak on Tuesday, July 14, 2020

Podsjetimo, svi dužnosnici Ministarstva obrazovanja na čelu s ministricom Blaženkom Divjak završili su u samoizolaciji.

“Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, a istu uputu su dobili svi dužnosnici u Ministarstvu znanosti i obrazovanja nakon što je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronavirus”, potvrdilo je u utorak Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Komentiraj