Janko Popović Volarić novo je zaštitno lice Carwiz rent a cara

Press/Carwiz rent a car

Carwiz rent a car je ostvario suradnju s poznatim glumcem Jankom Popovićem Volarićem.

Markantan glumac je postao novo zaštitno lice i “u novoj ulozi” otkrio prednosti poznate hrvatske tvrtke, koja u zadnje vrijeme širi svoje franšizno poslovanje na područje drugih država. Popović Volarić je priznao da i u privatnom životu odabire Carwiz vozila budući da zbog prirode posla u svakom trenutku uz sebe treba održavano i pouzdano vozilo za dulja putovanja.

“U mnogim sam se glumačkim ulogama našao u ulozi vozača automobila, tako da ovo gotovo više i nije bio glumački potez, već gušt. Posebice zbog toga što sam i osobno Carwizov korisnik. Snimali smo s odličnom, uhodanom ekipom u raznim krajevima Hrvatske”, rekao je Popović Volarić o radu na video spotu kampanje.

“Kvaliteta na kojoj temeljimo poslovanje u potpunosti se ističe u trenutcima povezivanja s osobama i tvrtkama s kojima dijelimo iste afinitete – svakog dana biti još bolji nego prethodnog. Kada tome pridodamo jednostavnost, fleksibilnost i učinkovitost, kvalitete Carwizove ponude koje savršeno opisuju naš odnos s Jankom, dobivamo početak jedne ugodne i vjerujem uspješne suradnje”, izjavila je uoči potpisivanja ugovora Barbara Mrkić, direktorica marketinga Carwiz rent a cara.

Janko Popović Volarić i Barbara Mrkić

Komentiraj