Janet Jackson: “Michael me nazivao kravom, svinjom i konjem”

Janet Jackson je u dvodijelnom dokumentarcu o njezinoj karijeri ‘Janet’ ispričala kako ju je Michael Jackson u mladosti “zadirkivao” zbog njezine težine nazivajući je pogrdnim imenima.

Uoči američke premijere dvodijelnog dokumentarnog filma ‘Janet’ o životu i karijeri Janet Jackson, koja je najavljena za 28. siječnja u SAD-u, izlaze neki momenti iz filma.  Kako su izvijestili Mail Online i The Times, Janet Jackson u dokumentarcu govori o tome kako su njezini problemi s težinom počeli kada je dobila ulogu u sitcomu ‘Good Times’ iz 1970-ih kada je imala tek 11 godina.

“Ja sam jela zbog emocija, pa kad sam bila pod stresom ili me nešto stvarno mučilo, jedenje me tješilo. Snimila sam ‘Good Times’, i to je bio početak problema s težinom i način na koji sam gledala na sebe. Razvijala sam se u vrlo mladoj dobi i počela sam dobivati ​​prsa, a onda bi ih vezala kako bih izgledala ravnijih grudi.”

Ispričala je i kako ju je brat Michael često zadirkivao zbog njezine težine i izgleda. “Bilo je trenutaka kada me Mike zadirkivao i nazivao me ‘svinjom, konjem i kravom. On bi se smijao tome. I ja sam se tome smijala, ali me iznutra to jako boljelo. Kad netko kaže da si pretežak, to utječe na tebe.”

Dokumentarni film u dva dijela ‘Janet’ opisan je kao film koji prati njezin golemi uspjeh, ali i nevjerojatnu tragediju. Izdržala je buran privatni život suočena s izvanrednom kritikom javnosti. Janet Jackson  prvi put podiže poklopac sa svog privatnog života i otkriva svoje najintimnije trenutke, jedne zvijezde ikad snimljene kamerom.”

 

Komentiraj