JANDROKOVIĆ VODI I SINA Evo koji će hrvatski političari uživati na Europskom prvenstvu

Autor:

foto HINA/ Daniel KASAP

foto HINA/ Daniel KASAP

Na poziv Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazočit će utakmici prvog kola Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske


Hrvatski nogometaši prvu će utakmicu u skupini B protiv Španjolaca odigrati u subotu 15. lipnja, od 18 sati, na Olympiastadionu u Berlinu.

I moramo priznati da najave o nazočnosti hrvatskih političara nisu ni blizu onima kakve stižu iz Albanije koja zbog Eura ima parlamentarnu krizu, ali… Skupila se i hrvatska ekipica.

VELIKI UDARAC Španjolska u problemima, dan prije utakmice: Na Hrvatsku moraju bez ključnog igrača

Uz predsjednika Sabora, u izaslanstvu će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić.

U Berlinu idu i ministar turizma i sporta Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak te predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora Tomislav Šimičević.

Inače, zajedno s predsjednikom Sabora bit će i njegov mlađi sin.

BESPLATNO Evo gdje gledati Euro: Njemačka – Škotska. A danas imamo i hrvatski triler: Orijent – Kustošija

Danas će, na poziv Hrvatske turističke zajednice, predsjednik Sabora Jandroković otvoriti izložbu fotografija hrvatskih krajolika, turističkih atrakcija i hrvatskih nogometaša pod nazivom „Doživi Hrvatsku“, u 16 sati u Galeriji „Am Bollwerk“ u Neuruppinu, bazi hrvatske nogometne reprezentacije.

JE LI I TO MOGUĆE? Hajduk ide po Rakitića: Gattuso, Džeko, Perišić, Livaja, Rakitić… Ludilo!

Potom će nazočiti manifestaciji u organizaciji Hrvatske turističke zajednice na kojoj će se na gradskom trgu u Neuruppinu predstaviti dio turističke i kulturne ponude hrvatskih županija.

foto HINA/ Tomislav Pavlek

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
karlo

prije 1 mjesec

....boli vas kurac....plača raja....

Avatar photo
karlo

prije 1 mjesec

....boli vas kurac....plača raja....

Avatar photo
NijeRuza

prije 1 mjesec

Navijači...pivat ćete kako vam se kaže, ili nećete pevati nikako!