FaH

JANDROKOVIĆ U SKRADINU: SDP-ov Vidović nije konkurencija HDZ-ovom Pauku

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković  izjavio je u ponedjeljak u Skradinu kako je uvjeren da će na lokalnim izborima u svibnju u šibensko-kninskoj županiji na vlasti ostati HDZ i da će Goran Pauk ponovno biti župan, a komentirajući najavljenu kandidaturu SDP-vog Franka Vidovića za župana, rekao je da Vidović sigurno nije ozbiljna konkurencija HDZ-ovom kandidatu Pauku.

Jandroković je u Skradinu razgovarao sa županijskim vodstvom stranke i podržao HDZ-ove kandidate za lokalne izbore,

“HDZ je do sad uvijek pobjeđivao i čvrsto sam uvjeren da će tako biti i ovaj put i da će Goran Pauk ponovno biti župan. I ne samo to, mislim da ćemo na predstojećim izborima osvojiti i neke sredine gdje sada nismo na vlasti, jer trenutačno imamo 14 posto veću potporu od SDP-a”, dodao je.

Glavni tajnik HDZ-a Jandroković i predsjednik županijskog odbora stranke Nediljko Dujić potvrdili su da će oba kandidata za zamjenike župana biti iz redova HDZ-a, ali da će na HDZ-ovoj listi za Skupštinu Šibensko-kninske županije biti ljudi iz nekih drugih stranaka i nestranački ljudi.

Jandroković je također potvrdio da će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Skradina biti Antonio Brajković nakon što je ulaskom u Hrvatski sabor, dosadašnji gradonačelnik Nediljko Dujić odlučio da se više neće kandidirati.

Brajković je mlad čovjek s iskustvom i sigurno može uspješno nastaviti voditi Skradin, naglasio je.

Komentiraj