JANDROKOVIĆ: “Sad se utvrdilo da Raspudić nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta”

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u utorak je u Saboru, nakon prisege nove glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek komentirao njegovu komunikaciju s novim Mostovcem, Ninom Raspudićem.

“Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator, kolumnist koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova i pritom se lažno predstavlja da je nezavisni komentator. Sad se utvrdilo da on nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta”, rekao je Jandroković.

Kaže kako se pokazalo da sve što je posljednjih pet godina napisao nisu njegovi stavovi, već se radi o riječima napisanim s ciljem difamacije njega, manipulacija i neistina koje su, kaže Jandroković, ‘često iznošene na gnjusan način’.

“Sad se pokazalo da ide u političku arenu, i prvo što čini – proziva baš mene. Iznenadio sam se na početku, ali kad sam vidio cijelu agendu, da to traje godinama, postavlja se pitanje njegove profesionalnosti i moralnosti”, rekao je Jandroković.

Upitan je li otišao predaleko spominjući intimne i obiteljske stvari kazao je: “Kad dovodite u pitanje nečiji život, a ja nisam farizej, nisam licemjer, ja svoj politički život mogu isto tako obraniti u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u svom privatnom životu”.

Podsjetimo, Nino Raspudić u ponedjeljak je Jandrokovića nazvao “umiljatim djetetom koje ima četiri političke majke”.

Komentiraj