HINA / Denis CERIĆ

JANDROKOVIĆ “Molim stražu da izvede kolegu Grmoju van!”

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković izbacio je u četvrtak Mostovog zastupnika Nikolu Grmoju iz sabornice. Nakon verbalne prepirke s Grmojom, Jandroković je pozvao saborsku stražu da ga izvede iz dvorane.

Grmoja je prije toga zatražio polusatnu stanku zbog prosvjeda edukacijskih rehabilitatora. “Tražim stanku kako bi se konzultirali oko tih događanja. Zamoljen sam da upozorim kako su ti ljudi izgubili dva dodatka na plaću”, rekao je Grmoja, a Jandroković mu je isključio mikrofon i dao opomenu.

“Isključili ste mi mikrofon”, pobunio se Grmoja, no Jandroković mu je odgovorio da je u 13 sati predviđeno vrijeme za slobodan govor. “Ali sad je prosvjed tih ljudi. Vas nije briga za te ljude”, nastavio je Grmoja.

“Vjetrojatno me je briga više nego vas, ali ne glumatam kao što glumatate vi ovdje”, odgovorio mu je predsjednik Sabora i Grmoji dao drugu opomenu te mu zabranio govoriti do kraja dana. Ipak, Grmoja nije prestao sa svojim govorom i odbijao je sjesti u klupu.

“Molim stražu da izvede kolegu Grmoju van”, rekao je Jandroković nakon što je Grmoja po drugi put odbio sjesti. Mostov zastupnik mirno je napustio sabornicu, prenosi Dnevnik.hr.

Komentiraj