Jandroković građanima uputio božićnu čestitku

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio je u utoraik hrvatskim građanima božićnu čestitku, u kojoj stoji:

“Pred nama je Božić, jedan od najvažnijih kršćanskih blagdana, koji svi mi kršćani iščekujemo sa živim osjećajem vjere, radošću i nadom jer slavimo rođenje Isusa Krista i njegov ponovni dolazak u naše živote.

Neka nam ovo božićno doba bude životni poticaj te probudi u nama osjećaj vjere i duhovnosti, ljudskosti, životne skromnosti i poniznosti koje ćemo osnaživati dalje na našem životnom putu, ali i u našim obiteljima i društvu.

Neka blagdan Božića učvrsti i naše kršćanske korijene na kojima se temelji hrvatska povijest, tradicija i kultura te vrijednosti koje trebamo dalje prenositi na mlađe naraštaje.

U božićnom duhu, pozivam vas da svi zajedno promičemo kršćanski osjećaj humanosti, ljubavi, povezanosti i dijeljenja sa svim ljudima u našoj domovini koji su u potrebi i životnim izazovima.

Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu te svim hrvatskim građankama i građanima upućujem čestitke uime Hrvatskoga sabora i osobno, uz želju da blagdan Božića provedu u mirnom ozračju zajedništva sa svojim obiteljima i bližnjima.

Sretan Božić i nova 2020. godina”, poručio je Jandroković.

Komentiraj