Jandroković: “Glas za HDZ jamči sigurnost, a za Škoru neizvjesnost”

Nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, u sklopu predizborne kampanje, obišao je Bjelovar i naglasio kako glas za HDZ jamči sigurnost, a glas za Škoru neizvjesnost.

“U ovoj izbornoj jedinici HDZ je jaka politička ocija koja je pobijedila 2015. i 2016. godine, očekujem da ćemo pobijediti i ove godine i imati najveći broj glasova”, istaknuo je Jandroković.

Kratko se osvrnuo i na oštru poruku koju je Miroslavu Škori poslala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Svatko šalje poruke na svoj način, svatko ima svoj stil”, kratko je komentirao Jandroković i dodao kako je Škoro u drugom krugu predsjedničkih izbora imao mogućnost poručiti biračima da izaberu Zorana Milanovića ili Kolindu Grabar-Kitarović, ali kao kandidat desnice nije poslao poruku potpore desnoj kandidatkinji, zbog čega danas imamo predsjednika koji, dodaje, ne poštuje Dan državnosti i smatra da ploče s hrvatskim braniteljima treba baciti, aludirajući na predsjednikovu izjavu u HOS-ovoj ploči kraj Okučana.

“Moja poruka biračima na desnoj strani jest da je siguran glas za Hrvatsku kakvu žele glas za HDZ, a glas za Miroslava Škoru može dovesti do toga da nam je sudbina neizvjesna”, rekao je glavni tajnik HDZ-a.

Komentiraj