facebook.com

Jamnica spremna za ljetnu sezonu

Kompanija Jamnica spremna je za ljetnu sezonu i dok su u poslovnom smislu napravljene pripreme od planiranja zaliha, pripremljenosti kamiona, ljudi, distribucije, marketinških i prodajnih aktivnosti, tržištu su predstavljeni i novi proizvodi – Jamnica 1L PET i Jana Vitamin proizvodi u obiteljskom pakiranju od 1.5 L.

Jamnica od sada u novom pakiranju – 1 L PET

Omiljena mineralna voda ovih je dana dobila modernije ruho. Uz maštoviti dizajn nove artdeco etikete, na policama trgovina nalazi se novo pakiranje Jamnice u PET ambalaži od 1 L. Ovo jednolitarsko PET pakiranje Jamnica je namijenila ponajprije svima onima koji trenutke slobodnog vremena nastoje provesti što aktivnije, ne zanemarujući pritom brigu za zdravlje.

Novo pakiranje Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity od 1.5 L

Za cijelu obitelj i dovoljno energije za izazove pred njima Jana vitamin donosi pakiranje od 1.5 L. Iako lijepo vrijeme inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija suradnju. Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se tijekom ovih mjeseci često susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od ljudi, obaveze ne miruju – odlazak u školu i na posao, ispitni rokovi i kućanski poslovi neke su od svakodnevnih dužnosti koje ne možemo izbjeći. Kako bi ih lakše savladavali Jana na tržište donosi obiteljsko pakiranje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1.5 L.

Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakiranje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima. Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink, Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava.

Komentiraj