Putnici bečke zračne luke uskoro će moći uživati u kuhinji ‘golog kuhara’.

Dobro poznati britanski kuhar Jamie Oliver, koji je u javnosti postao omiljen putem televizijske serije ‘Goli kuhar’, uskoro u bečkoj zračnoj luci otvora tri lokala – Jamie’s Deli, Jamie’s Italian i ‘bar’, što je potvrdila i uprava bečke zračne luke Schwechat.

Riječ je jedinim austrijskim restoranima Jamie Oliver branda koji će biti smješteni na trećem terminalu. Restoranu su jako dobro strateški pozicionirani, jer se preko ovog terminala odvija čak 60 posto svog putničkog prometa.

Adaptacija poslovnog prostora započet će krajem siječnja ove godine, a otvorenje prvog lokala – Jamie’s Deli – planirano je za svibanj ove godine. Jamie’s Deli funkcionirat će po principu brze prehrane, a nudit će Oliverov superfood i talijansku hranu.

Krajem godine trebao bi biti otvoren i restoran Jamie’s Italian, dok će ‘bar’ započeti s radom najkasnije do sredine 2018. godine. Jamie’s Italian bit će restoran s klasičnom poslugom i nudit će mediteransku hranu, dok će se u ‘baru’, čiji se točan naziv još ne zna, nuditi kokteli i sitni zalogaji…

© Jamie's Italian UK
© Jamie’s Italian UK

Komentiraj