Stipe Gabrić Jambo podnio je u subotu ostavku na sve funkcije u HSS-u te će zatražiti brisanje iz članstva stranke. Na konferenciji za novinare Jambo je poručio da nije zadovoljan smjerom kojim ide HSS, a stranci je zaželio ‘što tješnju suradnju’ s Mostom nezavisnih lista.

“Svom predsjedniku želim plodonosan rad i što tješnju i plodonosniju suradnju s Petrovom i Grmojom. S Grmojom koji je poručio da svi sakriju automobile u Metkoviću kako ih Beljak ne bi obio. Beljak je prvo glumio Milanovića, a sada glumi Bernardića”, poručio je Jambo na konferenciji.

Kazao je i kako je HSS promijenio statut, te su oduzeta sredstva lokalnim organizacijama. Otkrio je da se na početku mandata Kreše Beljaka na njega vršio pritisak da podnese ostavku.

“Beljaku želim puno uspjeha i što plodonosniji brak s Mostom. Ja sebe u toj ekipi i u takvom HSS-u ne vidim, naročito nakon posljednjih istupa našeg predsjednika”, rekao je Jambo ddajući da on drugačije vidi politiku.

Stipe Gabrić Jambo danas je, tako, prestao biti članom Predsjedništva stranke, predsjednikom županijskog HSS-a te HSS-a grada Metkovića, prenosi Dnevnik.hr.

Komentiraj