Jambo: Nisam zabluda i prevara kao MOST, oni su štetočine i bleferi

Ivo Cagalj/PIXSELL

Stipe Gabrić Jamboide na nove parlamentarne izbore kao 8. na listi Narodne SDP-ove koalicije u 10. izbornoj jedinici. Hoće li se Jambo naći na listi bilo je neizvjesno do posljednjeg trenutka.

“Karamarko me skinuo s liste, tražio je ili Jambo ili HSS”

“I prije devet mjeseci bio sam na listi, a onda je Karamarko tražio od Hrga da me skine sa liste. Ili to, ili će u protivnom skinuti HSS iz koalicije. Istina je, imam dvije optužnice sa političkom pozadinom, to su prijave političke naravi i sasvim sam siguran da ću dokazati svoju nevinost. Legalist sam, savjest mi je potpuno čista”, kaže bivši gradonačelnik Metkovića.

U Sabor sa sedam tisuća glasova

Jambo nema vremena za gubljenje jer mora skupiti sedam tisuća glasova. Kao 8. na listi u 10. izbornoj jedinici, to mu je jedini način da se dokopa Sabora.

“Predstoji mi veliki posao. Moram zasukati rukave i ići od vrata do vrata. U Sabor mogu samo preferiranim glasovima, dat ću sve od sebe da u tome uspijem. Treba mi sedam tisuća glasova. Što ja dobijem, dobijem. I to je to. I uvjeren sam da ću pomoći uspjehu Narodne koalicije na izborima”, kaže Jambo.

U službi naroda

O svom nasljedniku na čelu Metkovića Boži Petrovu i ostatku ekipe iz MOST-a nema lijepo mišljenje.

“Toliko sam napravio za Metković, sve što sam radio, radio sam u službi naroda. Od Zadra do Prevlake, svima sam pomagao koji su pitali pomoć. Za razliku od Petrova i ekipe iz MOST-a, ja sam bio koristan, a oni su velika zabluda i prevara. Petrov je blefer, obični štetočina i elementarna nepogoda. Mene je dragi Bog učio da pomažem, a njih da zapošljavaju rodbinu i prijatelje i rade štetu”, kaže Jambo.

Komentiraj