Zbog vjetra, za sve skupine vozila zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak za osobna vozila je državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC50 i DC27), javlja jutros Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje (obilazak za ostala vozila je državnim cestama Karin-Obrovac-Gračac); autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar); državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; Paški most.

Na cesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga (DC8) dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Pomorski promet

Zbog vjetra u prekidu su: trajektne linije: Prizna-Žigljen; katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Trajekt na liniji Drvenik V/M- Trogir dana 24.10.2018. isplovit će iz Drvenika Malog u 13:30 (umjesto 12:30), iz Drvenika Velog u 13:55 (umjesto u 12:55).

Granični prijelazi

Osobni automobili čekaju desetak minuta na ulazak i izlazak na GP Slavonski Brod, te desetak minuta ba ukazak na GP Metković.

Komentiraj