Jadranski derbi pripao sucu iz Zaprešića

Marko Matoc iz Zaprešića određen je za glavnog suca Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke koji se u sklopu 32. kola HT Prve lige igra u subotu s početkom u 20 sati na Poljudu. Njemu će tom prigodom asistirati Vedran Đurak (Stupno), Dejan Vuković (Zagreb) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), a suce će kontrolirati Dragutin Vuk (Čakovec).

Kolo će u petak od 18 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Lokomotiva i Šibenik te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca dok je subota od 17 sati rezervirana za Slaven Belupo i Dinamo te Igora Pajača iz Sv. Ivana Zeline.

Duje Strukan iz Splita će u nedjelju od 17 sati u Puli označiti početak utakmice Istre 1961 i Gorica dok će istog dana od 19 sati u Gradskom vrtu Dario Kulušić iz Šibenika predvoditi dvoboj Osijeka i Varaždin.

Ovaj tjedan nas u srijedu od 18 sati u Maksimiru očekuje i drugi polufinalni par Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će snage odmjeriti Dinamo i Gorica, a za tu utakmicu je delegiran Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Borut Križarić (Čakovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Dario Kulušić (Šibenik) dok su za VAR zaduženi Duje Strukan (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat susreta je Ante Vučemilović (Osijek), a kontrolor suđenja će biti Vlado Svilokos (Sisak).

Službene osobe za 32. kolo HT Prve lige:

Službene osobe za polufinale kupa Dinamo – Gorica:

Komentiraj