KOSOR: “Prva žena ministrica bila je Mintas-Hodak, a ne Grabar-Kitarović”

Kao i tijekom sučeljavanja na RTL televiziji u ponedjeljak  i večeras, čim je počelo sučeljavanje Kolinde Grabar – Kitarović i Zorana Milanovića na HRT-u, bivša premijerka Jadranka Kosor aktivna je na Twitteru.

Kako kandidati odgovaraju na pitanja tako Kosor piše, kratko i jasno, u svom već prepoznatljivom  stilu uglavnom se osvrćući na  odgovore aktualne predsjednice. Zadnja objava usljedila je nakon dijela debate u kojoj su se  Grabar – Kitarović i Milanović oštro prepirali o osobnim financijama.

“Sve što sam zaradila, zaradila sam svojim novcem! Da savjetnica uđe u režiju.” napisala je Kosor.

“Kad je riječ o nacionalnoj sigurnosti ja sam tu iznimno obrazovana”, veli. Ha?

Džaba sam krečila! Da “neželjena”! Nema tu pomoći! komentirala je Kosor  koja tvrdi da Grabar – Kitarović nikad nije rekla da je neželjena odnosno da na nju ne računa, što je predsjednica ponovila i na  ovom sučeljavanju. Prije toga  osvrnula se i na riječi aktualne predsjednice Milanoviću.  “Kad biste vi čuli što su mi govorili o vama… ”Naime kaj; sa strancima se ne trača vlastite premijere.

“Presuda S. u slučaju Hernadi”! Ajooj. U slučaju INA/Mol!!! napisala je Kosor, a prije toga “A kak’ se puni proračun?!” bio je komentar na riječi Grabar – Kitarović da se proračun ne puni isključivo porezima. Na samom početku, nakon predstavljanja kandidata, “ispravila” je Grabar – Kitarović koja je za sebe rekla da je bila prva žena ministricu napiavši da je to bila Ljerka Mintas – Hodak.

Komentiraj