JADRANKA KOSOR ODGOVORILA NA OPTUŽBE ‘Ćiro Blažević izmišlja kako bi se dodatno mogao pokloniti Karamarku i Kolindi Grabar-Kitarović’

“Markovića su otjerali u grob jer su ga smijenili prije reda na neregularan način. Za sve to kriva je Jadranka Kosor koja je to mogla spriječiti, a sve je dala u ruke ministru Mlakaru. Tu skupštinu trebalo je poništiti i Jadranka Kosor je to mogla učiniti, ali nije imala snage“. Izgovorio je to u svom intervjuu u prošlom broju Nacionala Miroslav Ćiro Blažević rekavši ujedno kako je s bivšom premijerkom prekinuo sve kontakte. Jadranka Kosor, međutim, tvrdi da Blažević ne govori istinu te da su njegovi motivi za ovakav istup posve drugačiji, odnosno da je cijelu priču izmislio kako bi dokazao vjernost predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku.

[quote_box_center]

  • U prošlom broju Nacionala Ćiro Blažević rekao da je prekinuo sve kontakte s Jadrankom Kosor
  • Optužio ju je da je i zahvaljujući njoj Davor Šuker postao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza
  • Jadranka Kosor, međutim, tvrdi da Blažević ne govori istinu

[/quote_box_center]

“Neistina je što gospodin Blažević govori o vezi HNS-a i moje uloge predsjednice vlade. Svi koji trebaju znati to znaju pa nemam potrebe ni volje objašnjavati da Blažević konfabulira.
Tu priču Ćiro je izmislio kao izgovor da se odmakne od mene, ali i kako bi se dodatno mogao pokloniti svom novom šefu, šefovima i šeficama. On je prijatelj moćnima, onima koji imaju vlast. Kakvu, takvu.

Tko moć izgubi, Blaževiću nije zanimljiv kao prijatelj. To je pak čudo s obzirom na njegove godine, ali je tako. Zbog respektabilnih godina mu opraštam i ne ljutim se. Želim mu dobro zdravlje i barem sto svjećica na rođendanskoj torti”, poručila je bivša premijerka Jadranka Kosor.

Komentiraj